|
Przede wszystkim zaskoczyła mnie sytuacja w której prowadzimy 2:0 i przeciwnik nas nie ciśnie jak burą sukę, co było normą w poprzednich sezonach.
Do końca meczu mieliśmy wszystko pod kontrolą. Teraz tylko pytanie czy to Zagłębie zagrało taki piach, czy to my jesteśmy tak mocni.
Ogólnie wiem, że nie powinienem się napalać ale ciężko się nie napalać po takim meczu.
Generalnie od dłuższego czasu nasza drużyna to katastrofa poza krótkimi epizodami za Stolara czy Franza. Ja mam nadzieję, że wreszcie przyszedł odpowiedni trener, dostał odpowiedni materiał i zrobi tu wynik. Trzymam za to mocno kciuki, bo ile kuźwa można dziadować.
Patrząc na nasz budżet - jest on z górnej ósemki. To, że przez tyle sezonów nawet nie powalczyliśmy przypadkiem o jakieś puchary, a grały w nich w miedzyczasie takie zespoły jak Śląsk, Lechia, Piast, Raków, Pogoń, Jagiellonia czy nawet sonsiadka świadczy o tym, że jako klub z dobrym budżetem daliśmy gremialni dupy.
Ja liczę, że Gula zrobi wynik teraz. Tego mu i nam życzę. Bo ile można taplać się w g.ównie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.07.2021 o godz. 20:25.
|