Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2021, 10:49
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy to chyba potrzebują lodu na rozgrzane głowy Tak tylko przypominam jakby ktoś zapomniał, że wymieniliśmy w jednym okienku niemalże pół zespołu, od nowego sezonu będzie u nas w składzie co najmniej 6 nowych zawodników! Większość z nich ma potencjał na to by być wiodącymi postaciami zespołu. Duża teraz rola Guli, żeby ich odpowiednio zgrać. Ja nie oczekuję niewiadomo czego od pierwszych kolejek, wręcz przeciwnie może się zdarzyć tak, że w pierwszych 3 meczach nawet pkt nie zdobędziemy! Także weźcie się opanujcie i przestańcie snuć plany na podbój ligi Ja będę mega zaskoczony jak wszystko zatrybi od razu i będziemy w czubie tabeli
Z jednej strony wymiana połowy drużyny, z drugiej wszystkie dotychczasowe transfery zamknęliśmy przed zgrupowaniem, 3 tygodnie przed ligą. Oczywiście ktoś pewnie jeszcze dojdzie ale należą się duże oklaski dla pionu sportowego...

Pamiętamy jak nie raz i nie dwa nowe nabytki wchodziły do gry wprost z samolot, co najczęściej kiepsko się konczylo

Co jednak ciekawe w pierwszym składzie:
Bramkarz - (na razie) constans
Obrona - 1 zmiana (Hanousek)
Pomoc 1 zmiana (El Mahdioui) + ew. Hugi/Skvarka, choć zakładam że Starzyński, Savic/Kuba mogą wyjść w 1 składzie.
Atak - 1 zmiana

Wiec jeśli nasz 1 skład wyjdzie z 3-5, zmianami to i tak nie będzie to na start wielka rewolucja.

PS. Pomimo że Gula ma duży kredyt zaufania to nie wiem czy sam chciałby zaczynać pracę od 3 porażek w tym 2 u siebie
Odpowiedz cytując