Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2021, 16:20
Ja powiem tak, na pewno tak utytułowanego nie bylo. Ogólnie malo było ale jak się spojrzy w jego statystyki to on wybitny nie był. Uważam, że bardziej błyszczal w kadrze niż w klubach. W klubach wiele też nie zdobył ani indywidualnie, ani drużynowo jeśli chodzi o puchary. Myślę, że to iż jest Niemcem i trafił na tą złotą erę kadry Niemiec pozwoliło mu znaleźć się w klubach pokroju Bayern, Arsenal, Inter. Realnie w swoich top czasach był to gościu na poziomie 10-15 bramek w sezonie... Dużo? Na pewno nie leszcz ale na pewno nie poziom światowy, mistrzowski. Trochę można powiedzieć, że kadra zakłamała jego obraz... Dla mnie to taki Milik (patrząc tylko na karierę klubową).
Ostatnie lata to już spory zjazd i śmiem twierdzić, że w ekstraklasie jakoś wielce wyróżniał się nie będzie i strzeli max 15 goli w sezonie
Szkoda, że nie przyszedł 5 lat wczesniej, jak jeszcze był tym dawnym Podolskim i coś by znaczył. Ja uważam, że jak na ten moment to nic wielkiego nie pokaże w naszej eklapie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując