Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2021, 12:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
@Kurz, retorykę że trzeba wymienić aktualnych zawodników dopiero co słyszeliśmy pod koniec sezonu, a od tego czasu doszło do wymiany połowy składu. Ta śpiewka jest już nudna.

Sparingi to sparingi, nogi ciężkie, testowane różne warianty. Ocena czy to pozytywną czy to negatywna powinna przyjąć dopiero po starcie ligi. I to przynajmniej do tej 3-5 kolejki jak powiedział Pasieczny
Czy naprawdę przeczytałeś moje wypowiedzi powyżej? Piszę w nich wyraźnie, ze nie oceniam na tym etapie nowych piłkarzy. Warunkowo również wspominam,. ze jeśli kilku nowych nie okaże się wzmocnieniem, będziemy bronili się przed spadkiem. Bez względu na to kto będzie trenerem. Ciągle brakuje zawodników na środku pomocy o odpowiednich cechach. Na szczęście zauważyłem to nie tylko ja, ale i klub, bo inaczej nie sprowadzalibyśmy Skvarki (a to nie było takie pewne, bo jeszcze kilka dni temu nasz dyrektor wspominał o 1 ofensywnym zawodniku, albo napastniku albo pomocniku jeśli trener uzna, że jest taka potrzeba; mam nadzieję, że mimo wszystko do klubu trafi również napastnik).
Ostatnio edytowane przez Kurz : 05.07.2021 o godz. 12:52.
Odpowiedz cytując