Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2021, 20:00
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ja to wszystko rozumiem i doskonale wiem po co i w jakim celu został ściągnięty, tylko nie rozumiem po co znów "testują" go. To jak nie z ulicy to dajmy 15 latka z juniorów i bankowo nie będzie większej różnicy. To, że jest młody nie zwalnia go z posiadania podstawowych umiejętności. Młodzi grali lepiej lub gorzej, ale nikt przenigdy nie odstawiał takiego kabaretu , szanujmy się. Jak ktoś na 10 piłek przyjmuje 9 źle i na 5 pojedynków 4 jest wkręcony a jeden przepchnięty to o jakim talencie tutaj mówimy?

Dajmy szanśe, dajmy czas... to Hoyo, który jest 3 klasy wyżej (pomijam pozycję na boisku) jest wypożyczany, a ja będę rozczulał się nad gościem, który może..może.. może kopnie prosto piłke.

Poza tym to nie 17 latek jak np Starzyński, gość ma już 19 lat, więc jakieś podstawy można wymagać. U nas będzie młody do 22roku życia i pewnie będzie gadka o wypożyczeniu, bo może przestanie kopać się po czole.

Mamy sporo tych młodych, dlatego jak na jednym krzyżyk postawię to świat się nie zawali.
To że odpalił go Hybala, który wolał na lewej Burligę czy Szotów to był zły prognostyk, miał dobre rozeznanie co do piłkarzy. Teraz pytanie czy Gula jest w stanie coś z tego kołka wystrugać.
Starzyński akurat wyglądał dobrze w obronie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.07.2021 o godz. 20:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując