LucjuszWielki napisał(a):

Ja to wszystko rozumiem i doskonale wiem po co i w jakim celu został ściągnięty, tylko nie rozumiem po co znów "testują" go. To jak nie z ulicy to dajmy 15 latka z juniorów i bankowo nie będzie większej różnicy. To, że jest młody nie zwalnia go z posiadania podstawowych umiejętności. Młodzi grali lepiej lub gorzej, ale nikt przenigdy nie odstawiał takiego kabaretu , szanujmy się. Jak ktoś na 10 piłek przyjmuje 9 źle i na 5 pojedynków 4 jest wkręcony a jeden przepchnięty to o jakim talencie tutaj mówimy?
Dajmy szanśe, dajmy czas... to Hoyo, który jest 3 klasy wyżej (pomijam pozycję na boisku) jest wypożyczany, a ja będę rozczulał się nad gościem, który może..może.. może kopnie prosto piłke.
Poza tym to nie 17 latek jak np Starzyński, gość ma już 19 lat, więc jakieś podstawy można wymagać. U nas będzie młody do 22roku życia i pewnie będzie gadka o wypożyczeniu, bo może przestanie kopać się po czole.
Mamy sporo tych młodych, dlatego jak na jednym krzyżyk postawię to świat się nie zawali.
|
To że odpalił go Hybala, który wolał na lewej Burligę czy Szotów to był zły prognostyk, miał dobre rozeznanie co do piłkarzy. Teraz pytanie czy Gula jest w stanie coś z tego kołka wystrugać.
Starzyński akurat wyglądał dobrze w obronie.