pawlozm napisał(a):

Farmazonem to jesteś ewidentnie ty. Nie interesuje mnie jednak kogo głaszczesz po fiutach. twoja sprawa.
Czego tam nie rozumiesz w tym cytacie mojej twórczości jak to nazywasz Mam ci tłumaczyć jak dziecku Ok
"Coraz bardziej mam przekonanie...", "Zakładam, że...", "natomiast być może...", "Nie wiemy tego,..." - są to wszystko przypuszczenia !! Dodatkowo słowa o tym, że coraz bardziej mam przekonanie, że wina wcale nie musi być tylko po stronie Hyballi brały się stąd, że sytuacja była dziwna i opieraliśmy się na przypuszczeniach i relacji ludzi z twittera i innych informatorów. W kilku postach jako jeden z niewielu apelowałem o spokój. DO tego wyżej zacytowałem ci moją odpwiedz z 30 kwietnia, którą ci udzieliłem.
Cóż, widzę jednak , że kiepsko u ciebie z logicznym myśleniem - nic nie poradzę. Pozostaje mi współczuć. Jak cie IQ nie wpuszcza na wyższe tory myślenia - to się nie wysilaj, brnij przy swoim - ja mam na ciebie i twoje uwagi wy*ebane.
|
Masz wyjebane bo jesteś kolejnym z tych dla których honor to producent tanich smartfonów.
"Coraz bardziej mam przekonanie"-co do twojej głupoty
"Zakładam,że"-jesteś zwykłym ....usiem
"Natomiast być może"-tak nie jest
"Nie wiem tego"-są to moje przypuszczenia więc nie wiem dlaczego się tak rzucasz.Wszak piszę to dokładnie w takim samym tonie jak ty pisałeś dwa miesiące temu