Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2021, 12:12
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Ty farmazonie już chyba zapomniałeś komu biłeś brawo z kim głaskałeś się po fiutach i pod czym się podpisywałeś.
Nie ma to jak rzucać w kogoś gównem mając nadzieję że się ne przyklei.Świetna postawa ale ja chyba bardziej rozumiem takich jak ten cały skarabeus którzy po tym jak totalnie się skompromitowali siedzą teraz cicho.

Podpisuję się pod tym. Coraz bardziej mam przekonanie, że Hyballi zaczynali się wcinać w jego kompetencje czy to Kuba czy ktoś z zarządu. Zakładam, że wstawili się za kimś. Np. za Chucą sugerując, że powinien być przynajmniej w 20 meczowej, a nie odstawiony. To hyballa się wku*wił (nie dziwię sie, sam bym się wkur*ił), że wchodzą w jego kompetencje, że to on ustala 20 meczową i on dobiera treningi. No i później poszło, że trener cham, że nie można z nim pogadać itd. Pogadać można. Ale on wcale nie musi spełniać sugestii Kuby czy zarządu co do składu 20 meczowej lub treningów, intensywności itd. Twardo trzyma się swojego - tak jak zapowiedział. Stąd teraz kwasy. Wyjdzie na to, że Hyballa tak jak mówił nie ma problemu z Kubą, który pełni 2 funkcje w klubie, bo w szatni traktuje go jak każdego innego piłkarza, natomiast być może Kuba przegina i zamiast trenować i walczyć o powrót do dyspozycjię zaczyna się wstawiać za Chucą, Silvą, czy kimś innym, lub wreszcie o swoją słabą pozycję jako piłkarz.
Nie wiemy tego, ale zachowanie bashy może świadczyć o jednym. Konflikt jest, Basha swoim zachowaniem pokazuje, że jest zwykłym lizusem, ....usiem itd. a co więcej coraz bardziej nabieram przekonanie, że problemem nie jest tutaj Hyballa.

Oto próbka tej twojej twórczości.
Farmazonem to jesteś ewidentnie ty. Nie interesuje mnie jednak kogo głaszczesz po fiutach. twoja sprawa.
Czego tam nie rozumiesz w tym cytacie mojej twórczości jak to nazywasz Mam ci tłumaczyć jak dziecku Ok
"Coraz bardziej mam przekonanie...", "Zakładam, że...", "natomiast być może...", "Nie wiemy tego,..." - są to wszystko przypuszczenia !! Dodatkowo słowa o tym, że coraz bardziej mam przekonanie, że wina wcale nie musi być tylko po stronie Hyballi brały się stąd, że sytuacja była dziwna i opieraliśmy się na przypuszczeniach i relacji ludzi z twittera i innych informatorów. W kilku postach jako jeden z niewielu apelowałem o spokój. DO tego wyżej zacytowałem ci moją odpwiedz z 30 kwietnia, którą ci udzieliłem.
Cóż, widzę jednak , że kiepsko u ciebie z logicznym myśleniem - nic nie poradzę. Pozostaje mi współczuć. Jak cie IQ nie wpuszcza na wyższe tory myślenia - to się nie wysilaj, brnij przy swoim - ja mam na ciebie i twoje uwagi wy*ebane.
Odpowiedz cytując