Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2021, 11:38
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Odpowiem Ci cytatem z 30 kwietnia kiedy ustosunkowałem się na twoje śmieszne zaczepki:

"Kolego coś ci się pomyliło. gdzie wysuwam tezę Cały czas piszę, że być może to hyballa jest fair, a ktoś z zarzadu jest nie fair wcinając się w kompetencje. Cały czas piszę być może , a robię to po to by dać kontrast do waszych twierdzeń, że 100% Hyballa jest winny i nalezy go wyj*bać.
W jednym z postów nawet dałem dwa warianty, oba w trybie przypuszczającym na zasadzie "a co jeśli...". W jednym założyłem ,że jeśli Hyballa coś odje*ał to jedyna droga to rozstanie, a w drugim zapytałem co dalej jeśli to jednak ktoś od nas, z Wisły jest nie fair.
WIĘC NIE PISZ MI TU O OBSRYWANIU KUBY CZY KMIECIKA!!
Obsrywasz to ty Hyballe. Ja w celu kontrargumentów daję hipotezy, że może jest inaczej niż to co zakładcie? Podkreslam tym samy, że z braku danych nie wiemy niczego."

W innych postach wprost pisałem, że mam nadzieję, że faktycznie Hyballa coś odje*ał i klub nie ma innego wyjścia niż rozstanie i że ktokolwiek by niemca nie zastąpił to będę po raz kolejny trzymał kciuki żeby tym razem się udało.
Znajdź sobie kogoś innego do zaczepek.
Ty farmazonie już chyba zapomniałeś komu biłeś brawo z kim głaskałeś się po fiutach i pod czym się podpisywałeś.
Nie ma to jak rzucać w kogoś gównem mając nadzieję że się ne przyklei.Świetna postawa ale ja chyba bardziej rozumiem takich jak ten cały skarabeus którzy po tym jak totalnie się skompromitowali siedzą teraz cicho.

Podpisuję się pod tym. Coraz bardziej mam przekonanie, że Hyballi zaczynali się wcinać w jego kompetencje czy to Kuba czy ktoś z zarządu. Zakładam, że wstawili się za kimś. Np. za Chucą sugerując, że powinien być przynajmniej w 20 meczowej, a nie odstawiony. To hyballa się wku*wił (nie dziwię sie, sam bym się wkur*ił), że wchodzą w jego kompetencje, że to on ustala 20 meczową i on dobiera treningi. No i później poszło, że trener cham, że nie można z nim pogadać itd. Pogadać można. Ale on wcale nie musi spełniać sugestii Kuby czy zarządu co do składu 20 meczowej lub treningów, intensywności itd. Twardo trzyma się swojego - tak jak zapowiedział. Stąd teraz kwasy. Wyjdzie na to, że Hyballa tak jak mówił nie ma problemu z Kubą, który pełni 2 funkcje w klubie, bo w szatni traktuje go jak każdego innego piłkarza, natomiast być może Kuba przegina i zamiast trenować i walczyć o powrót do dyspozycjię zaczyna się wstawiać za Chucą, Silvą, czy kimś innym, lub wreszcie o swoją słabą pozycję jako piłkarz.
Nie wiemy tego, ale zachowanie bashy może świadczyć o jednym. Konflikt jest, Basha swoim zachowaniem pokazuje, że jest zwykłym lizusem, ....usiem itd. a co więcej coraz bardziej nabieram przekonanie, że problemem nie jest tutaj Hyballa.

Oto próbka tej twojej twórczości.
Odpowiedz cytując