Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2021, 10:09
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Wyślij propozycję do klubu.Najlepiej załącz to do przeprosin za to co wypisywałeś dwa miesiące temu.
Odpowiem Ci cytatem z 30 kwietnia kiedy ustosunkowałem się na twoje śmieszne zaczepki:

"Kolego coś ci się pomyliło. gdzie wysuwam tezę Cały czas piszę, że być może to hyballa jest fair, a ktoś z zarzadu jest nie fair wcinając się w kompetencje. Cały czas piszę być może , a robię to po to by dać kontrast do waszych twierdzeń, że 100% Hyballa jest winny i nalezy go wyj*bać.
W jednym z postów nawet dałem dwa warianty, oba w trybie przypuszczającym na zasadzie "a co jeśli...". W jednym założyłem ,że jeśli Hyballa coś odje*ał to jedyna droga to rozstanie, a w drugim zapytałem co dalej jeśli to jednak ktoś od nas, z Wisły jest nie fair.
WIĘC NIE PISZ MI TU O OBSRYWANIU KUBY CZY KMIECIKA!!
Obsrywasz to ty Hyballe. Ja w celu kontrargumentów daję hipotezy, że może jest inaczej niż to co zakładcie? Podkreslam tym samy, że z braku danych nie wiemy niczego."

W innych postach wprost pisałem, że mam nadzieję, że faktycznie Hyballa coś odje*ał i klub nie ma innego wyjścia niż rozstanie i że ktokolwiek by niemca nie zastąpił to będę po raz kolejny trzymał kciuki żeby tym razem się udało.
Znajdź sobie kogoś innego do zaczepek.
Odpowiedz cytując