Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2021, 20:03
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nie można zwalczać jednej patologi i zastępować ją inną a zachowanie trenera było patologią.Trio popełniło wielki błąd zatrudniając Hyballe .Dobrze że w miarę szybko zrezygnowano ze współpracy.Wiem że niektórym nie podoba się w jaki sposób to zostało rozwiązane ale dorabianie do tego spiskowych teorii jest po prostu śmieszne.Ja na przykład widzę błąd Trio ale nie mam zamiaru ich za to kamienować .Ważne aby wyciągnąć wnioski na przyszłość .
Problem był w tym, że nagle orzeczono że Hyballa to patologia i na poparcie tej tezy rozpętano medialną nagonkę, która może kogoś do tezy przekonała, ale mnie bardziej zirytowała, bo przedstawionych argumentów nie kupiłem.

A co do zwalczania patologii, gwarantuję Ci ze każda patologia kiedy będziesz chciał ją zwalczyć to powie, że jest, obrażana, dyskryminowana, źle się przez to czuje i tak naprawdę to Ty jesteś patologia.

Wcale nie uważam że to był błąd, bo pewne utrzymanie mieliśmy 7 kolejek do końca. Nawet 4 przegrane z rzędu nie spowodowały że byliśmy zagrożeni. Na trzy kolejki przed końcem jesieni tak różowo nie było. Więc jaką by patologią Hyballi nie okrzyknięto to robotę zrobił i tego mu nikt nie odbierze...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując