Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2021, 10:30
Drozd napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty pitolisz? To że Kuba czasem jak w przypadku cieszynki robi coś głupiego, nie znaczy że nie wolno takiego zachowania skrytykować i również nie znaczy że nie można mimo krytyki calokształtu działań oceniać pozytywnie.

Z pewnością Kuba ma potencjał marketingowy, ale Wisła ma podobny jeżeli nie większy. Tylko nie może być kojarzona z przestępcami i od czasu wejścia trio nie jest. To wystarczylo żeby poważni sponsorzy zaczęli się nami interesować.

Jak dobra gra wypełni stadion będzie jeszcze lepiej...
O czym Ty chyba pitolisz? Przecież tu były teksty o amatorce totalnej, o braku chęci biegania, o kpieniu typu Kuba na trenera itd... Mam cytować czy co? Ta krytyka zmienia się w podnietę w ciągu paru dni. W większości przypadków to było nawet nie buractwo i chamstwo względe, Kuby - nie potrafię opisać tego słowami, ale tak jest: dasz palec to rękę będą chcieli.

Kuba ma potencjal marketingowy Przecież mówili z dwa lata temu, że Kuba jest GWARANTEM sponsorów, gdyby nie on nie mielibyśmy 20% z tego co mamy.

Tutaj chodzi o osobowość Kuby, a tymczasem całkiem niedawno znów musiałem czytać o sprawie z biletami na euro 2012. Jeśli Kuba uznał, że cieszynka jest właściwa to widocznie tak musiało być :] Zobacz jak tłumaczyłem wolfiemu jak dziecku w piaskownicy, że to nie będzie miało żadnego wpływu na bliską przyszłość.

Sprawa polega na tym, że KUBA nie dał powodu do krytyki - o to mi chodzi, można było napisać co najwyżej, że "nie wypadało" i tyle, a nie jazda już z amatorką i wieszczenie upadku klubu, a przypomne, że tak było. Trzeba być wyrozumiałym i cierpliwym. Oczywiście poczynione działania nie są żadną gwarancją pójścia do góry, ale widać przynajmniej, że to dobre ruchy. Oby miały odbicie w rzeczywistości.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę jestem pod wrażeniem tego co ostatnio robi nasze Trio. Pion sportowy, nowa umowa ze sponsorem Orlen. Dostajemy pieniądze zarówno na szkolenie młodzieży jak i na I drużynę. Nie ma co narzekać. A jeśli kogoś boli że to państwowa firma i miesza w to politykę, to już na to ciężko coś poradzić. Ignorować takie płacze i tyle. Ważne że Wisła się rozwija i idzie do przodu.
Jest to bardzo dziwne, wszakże nikt poważny czy to pod postacią trenera, sponsora czy piłkarza miał już do nas nie przejść według wpisów forumowych znafców politycznych jak i sportowych.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.06.2021 o godz. 10:42.

Odpowiedz cytując