Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2021, 15:46
Hermond napisał(a):Wyświetl post
Dzięki Lucjusz, że się.podzieliłeś z nami swoją opinią.o układaniu fliz w temacie który się.właśnie nazywa: Flizy i inne takie.
Akurat szukam fliziarza. Numer telefonu możesz podesłać mi już na priva.
Jak chesz mieć szybko i tanio to do framata - zrobi Ci poniżej kosztów bo taką kalkulację opracuje, tak więc łap DEAL póki temat świeży Sory, ale proszę zwrócić uwagę na chronologię wydarzeń. Nie będą siedzieć cicho jak impotent matematyczno-logiczny mnie obraża, sorry. Temat rozmyty przez starego dziada. Ja z kolei napisałem dla RÓWNOWAGI, aby wrogowie wolności gospodarczej nie czuli się pewnie tutaj na forum Stary dziad poradzi: ino TVP z objawioną prawdą, a framat: "Nowy Ład" by żyło się lepiej - kij tam, że po przeliczeniu zysku dla tych mniej zarabiających okaże się, że wydadzą tą nadwyżkę razy 3 na rzecz podwyżek, które zaserwują ci, którym zabiorą - on tego nie skuma, jak i 60-70% społeczeństwa, liczy się, że dadzą :]

I żeby była jasność: jestem bardzo zadowolony z ORLENU, nie mam żadnych uprzedzeń, że to państwowa firma. Przecież sami będą czerpać korzyść z tego, nie robią tego za darmo. A to, że nie podoba mi się prezes tej firmy nie oznacza, że jestem przeciwko takiemu ruchowi. To nie firma obajtka czy innego dudy, oni tylko chwilowo łapę na tym trzymają.

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Dramat jak niektórych ludzi pieką dupska że nawet tutaj muszą wjeżdżać z polityką
Zobacz jak tu ich pieką:

https://twitter.com/Landryna_9/statu...48317680558083
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 16.06.2021 o godz. 15:56.

Odpowiedz cytując