Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2021, 14:48
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No cóż....

temat polityczny https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=37166
został jakiś czas temu zamknięty,
A szkoda: było miejsce dla napierdalanek.

Możesz sobie popierać kogo chcesz... posty skrajnego buca i chama (co słusznie ci wytknął Stary Dziad) nie mają żadnego znaczenia.
Załóż sobie nowy temat polityczny i tam pi...ol bez sensu.

Co do mnie: tak mam JDG i nie - nie układam flizów (owszem kiedyś prowadziłem firmę, która układała flizy, ale w skali przemysłowej - większość flizów w krakowskich i nie tylko hipermarketach to moi ludzie robili - ale robiłem to lata temu), teraz robię sobie spokojną JDG i nie narzekam na rząd - wręcz przeciwnie.
Natomiast ty pewnie ulotki co najwyżej roznosisz - trzymaj się, póki jest ciepło.
Czyli ta mniejsza grupa: "przedsiębiorca", który nie potrafi liczyć - tacy też są Skoro robiłeś to lata temtu to oznacza, że źle liczyłeś bo teraz w podobnie prymitywnych zawodach/pracach trzepie się większą kasę niż w szpitalu/kancelarii.. dodatkowo jesteś... hmm nie do końca przedsiębiorczy skoro nie potrafiłeś złapać innych fuch niż taśmową fuszerkę w marketach. To mnie utwierdziło w przekonaniu, że nie ogarniasz kalkulatora dlatego bełkot ,którym mnie raczysz jest w pełni zrozumiały ( "nie narzekam na rząd - wręcz przeciwnie".). Zdziwiłbyś się z tymi ulotkami, raczej takich jak ty gonie do tego. Chodzi mi oczywiście o kwestie gospodarcze, a nie ideologiczne.

EDIT:
Framacie swą wypowiedzią potwierdziłeś moje podważanie twych kompetencji odnośnie konfliktu, w który weszliśmy jakieś 15 lat temu. Chodziło o źle położone płytki na jednej z trybun Wisły - palnąłeś wierutną głupotę podając wtedy przyczyny dodatkowych kosztów. Pamiętasz nie? Ja to obśmiałem podając prawdziwy stan rzeczy, potem kilka razy to wypominałem. Dlatego żywisz uraze Dlatego też nie zajmujesz się już tym jakże dochodowym fachem i wylewasz frustrację w moim kierunku :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 16.06.2021 o godz. 15:11.

Odpowiedz cytując