stary dziad napisał(a):

Obajtek nie jest politykiem !!!! Jest prezesem Orlenu czyli firmy która ma podobno zostać jednym ze sponsorów Wisły . Owszem , jest nominowany przez obecnie rządzących ale jest to całkowicie normalne bo np prezesem Orlemu w latach 2008-2015 był Krawiec , nominowany przez PO . I ktoś mu zarzucał że jest politykiem ?!
Co do tego że firmy z kapitałem państwowym wchodzą z reklamą w sport to, pytam , dlaczego nikt nie analizuje tego np. w Zagłębiu Lubin .
Chyba że naczytałeś się na czosnkowym forum wywodów niejakiego frajera2 , któremu oprócz nieodwracalnych zmian w mózgu spowodowanych kibicowaniem corupcjovii , dołożyła się jeszcze totalna żółć i niebotyczna zazdrość z tego powodu, że to nie ich marny klubik będzie sponsorował Orlen . Boli ? Ma boleć !
|
Psioczysz, aby nie pisac o polityce, a sam kontynuujesz temat.
Dla równowagi napiszę, że popieram AZORA - to samo miałem pisać, no ale Kuba nie wybiera od kogo będzie odbierać order, liczy się sam fakt, a nie że wręczy mu marionetka kaczafiego.
Niebywałe, że Polska idzie ku ruinie, inflacja największa w Europie... a są ##@@%$#$ które będą popierały ten twór grupy rządzącej z prezydentem na czele...
Dziwi mnie postawa framata (myślałem, ze to prywaciarz kładący flizy, ale chyba jednak pracuje u kogoś). Nie ma możliwości, aby ktoś prowadący JDG popierał obecny rząd i tu nie mówie, o czasach kiedy modne stało się ***** *** a znacznie wcześniej, kiedy dobrali się do koryta. Swołocz zawsze mówi, że peło nie dawało, pis daje i że peło rozkradało Polskę -

racja, z tą różnicą, że pis prócz rozkradania Polski grabi jeszcze mienie PRYWATNE - taka mniej wiecej różnica.
Co do obajtka - to z niego taki nie polityk jak z "opłaty reproduktywnej" nie podatek

Jest jakaś różnica? Chyba w teorii.
Tak, więc: jeśli nie chcesz szczekać o polityce to sam nie rozwijaj.
EOT
Co do tematu: brawo zarząd! Oby tylko do przodu!
EDIT:
stary dziad napisał(a):

|
A ja Ci dam radę - mniej czytaj /oglądaj tvn , onet , wybiórcza , njusłik itd .
|
haha oglądaj za to TVP tam sama prawda