Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2021, 10:15
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kolego, nie podoba mi się mieszanie Wisły w politykę, niezależnie z jakim by była konferencja w czwartek. Czy to z Obajtkiem, Tuskiem, Kaczyńskim czy Korwinem. Tak jest i wyrażam ku temu lekką dezaprobatę. Nie unikniemy tego i moja opinia jest tu namniej ważna.

Wchodzisz na grząski grunt pisząc o inteligencji na forum, w lusterku się dziś przeglądałes?
Obajtek nie jest politykiem !!!! Jest prezesem Orlenu czyli firmy która ma podobno zostać jednym ze sponsorów Wisły . Owszem , jest nominowany przez obecnie rządzących ale jest to całkowicie normalne bo np prezesem Orlemu w latach 2008-2015 był Krawiec , nominowany przez PO . I ktoś mu zarzucał że jest politykiem ?!
Co do tego że firmy z kapitałem państwowym wchodzą z reklamą w sport to, pytam , dlaczego nikt nie analizuje tego np. w Zagłębiu Lubin .
Chyba że naczytałeś się na czosnkowym forum wywodów niejakiego frajera2 , któremu oprócz nieodwracalnych zmian w mózgu spowodowanych kibicowaniem corupcjovii , dołożyła się jeszcze totalna żółć i niebotyczna zazdrość z tego powodu, że to nie ich marny klubik będzie sponsorował Orlen . Boli ? Ma boleć !
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując