Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2021, 09:58
Maine_Coon napisał(a):Wyświetl post
Kibice Wisły pełni miłości - wyzwiska, kmioty, odsyłanie na Wieczystą.
Ech, forum z 2002 wróć!
To najniższy wymiar kary za robienie we własne gniazdo i notoryczną nagonkę na Kube nie mając pojęcia co się wydarzyło. Tworzenie mitów i złej atmosfery wokół klubu. Czerepuch był moim celem od dawna bo psioczył i obrażał zasłuzone postracie na R22.

Cały czas podkreślałem (możecie sobie wyszukać): JAK MOŻNA BYŁO MITOLOGIZOWAĆ NIEPRZYCHYLNIE I OBRAŻAĆ LEGENDY NIE MAJĄC ROZEZNANIA W SYTUACJI? Przecież sam fakt takiego płytkiego plotkowania świadczy o prymitywizmie osoby wygłaszającej bełkot. Czerepuch nie był wyjątkiem. NA FB jest cała zgraja gimbo-pokemonów z hasłem "gwiazdkom nie chciało się biegać" :/ Poziom myślenia mimo rozwoju ludzkości obecnie jest 5x niższy niż w 2002 roku, kiedy tylko markus z kotem mamrotali bezmyślne frazesy nie mając pojęcia o działalności gospodarczej.

Oczywiście można za dobre czyny pisać dobrze, a za złe odwrotnie, ALE nie psioczyć jak się nie ma zielonego pojecia czy ktoś zrobił źle czy dobrze. Z rudym mógłbym się nawet pogodzić, ale pod warunkiem, że przestanie wypisywać bzdury - czyli jest to niemożliwe.

Ja ślepo ufam KUBIE i mam nadzieję, że się nie przejadę.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Naszła, bo jeśli to prawda co weszło napisało na jego temat to Wisła nie miota się od ściany do ściany tylko stara się trzymać jednej koncepcji.

jeśli to prawda co WESZŁO ... nie kumam, przecież notorycznie rugałeś każdego kto wkleja linki z tego portalu i pisałeś, aby nie cytować "szmatławca" a teraz wyrocznia? Ok w sumie dobrze, że to weszło napisało coś pozytywnego bo pewnie twierdziłbyś, że parodysta

PS: Z uwagi na fakt, iż czuje sentyment do wolfiego za wieloletnie kłotnie (mimo apogeum psioczenia i wyzywania drużyny za czasów BUNOZY - jego największy obiekt wyzisk do pewnego momentu) nie będę cytować jego wypowiedzi na temat sytuacji z Hyballą. Wypomniałem tylko jedną myśl, ale nie wypunktuje jak czerepucha
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.06.2021 o godz. 11:13.

Odpowiedz cytując