Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2021, 14:24
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ty dla odmiany podniecasz się i bronisz każdej decyzji klubu, często w kuriozalny sposób. Masa w tym chciejstwa, nagle Płatek jest wynalazkiem na poziomie Bednarza. Przypominam, że to była opcja A trio, gdyby jednak z nami podpisał pewnie przekonywałbyś wszystkich że to wreszcie początek długofalowej budowy.

Czy cokolwiek zostanie zbudowane pokaże czas, np. to czy Pasiecznego nie wywalą za pół roku bo nie szanuje legend etc. Na razie, na papierze wygląda sensownie, ale czy się odnajdzie w naszych układzikach?
Wolfy... pisałem Ci pare dni temu i TŁUMACZYŁEM - Twa teoria w rzeczywistości nie miała prawa się spełnić - "nikt poważny nie przyjdzie tu pracować" - wiem, że tyczyło się to trenera, ale zapewne też innych stanowisk.

Tak, więc zatrudnienie dyrektora sportowego obaliło Twą teorię. Bożyłeś się na Boga i co? I to to Ci pisałem: sytuacja, którą nazywasz "szopką" jeśli chodzi o zwolnienie Hyballi w żaden sposób nie będzie się przekłądała na to czy ktoś poważny do nas przyjdzie czy nie (przynajmniej tak twierdzicie, że jest poważny, a Ty skoro nie krytykujesz tzn że Ci bardzo pasuje )
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 01.06.2021 o godz. 14:44.

Odpowiedz cytując