Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2021, 18:54
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No tak bo Kuba osobiście wieszał te transparenty
Co za różnica czy osobiście, czy przez podstawionych kołków?
Sorry jeśli odchodzący z klubu Silva mówi prawdę o gościu nie mając nic do stracenia - bo już naszym graczem nie będzie, to jest to dla Ciebie ustawka?
I faktycznie powodem odsunięcia Silvy było to, ze Hyballa go nie lubi? Czy może raczej kiepska postawa? Odpowiedz sobie...
Kuba też powinien się cieszyć z trenerem a nie kolegami.... no bo tak. Każdy piłkarz, który cieszy się z bramki z kolegami zamiast podbiec do trenera powinien zostać usunięty z klubu.
Kuba zachował się jak janusz w tym momencie.
Wystarczyło w tamtym meczu już nie trzymać Hyballi w drużynie zamiast robić takie januszowate pajacowanie.
PH zwolniono. Nie dowiedział się tego z prasy czy mediów, tylko po rozmowie z zarządem. Czyli w oczy, po męsku - tak jak pisałeś. A to, że czuł pismo nosem? Sorry, jak ktoś osiąga takie wyniki a mimo to panoszy się jak wielki pan - to powinien chyba czuć pismo nosem, no nie?
Nie. Trzymano go na ławce trenerskiej, żeby go upokorzyć, bo wiadomo było, że drużyna nie realizuje jego poleceń. Powinno było się go odstawić jeśli najpierw się nakręciło media, kibiców i piłkarzy przeciwko niemu.
Jeśli miałby wyniki to pewnie by go tolerowano mimo wszystko. Nie dał rady, wyleciał. EXPECTED. Jak dla mnie o dwa tygodnie za późno. Dziwiłem się mocno, że jeszcze drużynę prowadzi.
Widzisz? Sam dobie odpowiadasz. Trzymano go nie dlatego, żeby zachować się honorowo, ale żeby wszystkim pokazać, że nie daje rady. To nie jest januszowatość w czystej postaci?
I tylko żal, że januszami okazali się właściciele Wisły.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując