Drozd napisał(a):

Ale w ataku brało udział 6 zawodników, a kiedy atakowaliśmy obrona ustawiała się na linii środkowej. Do czasu kiedy nasze para kopacze wykonywały polecenia trenera wszędzie słychać było zachwyty, mimo nie zawsze korzystnych wyników.
Jeżeli oceniasz naszą grę przez pryzmat występów po nieszczęsnym "jajeczku" to szczerze współczuję zaślepienia...
Brzeczek nie ma pojęcia o ustawieniu drużyny, to były piłkarz który dzięki znajomościom zrobił papiery, nic więcej. Jego myśl taktyczna to "macie chłopcy piłkę, grajcie". To właśnie chciał powiedzieć Lewandowski kiedy go zapytali o założenia taktyczne Brzęczka, ale się ugryzł w język.
Oczywiście jak do nas przyjdzie to "zdobędzie kilka punktów" może nawet przez chwilę będziemy liderem, żeby dowieść tezy, że swój lepszy niż "brodaty troll". Ale jak przyjdzie co do czego to ugramy tylko tyle ile nam pozwolą. Bo Wisła już miała grube lata, teraz czas na innych. Tak się kreci ren burdel dla zgrywu nazywany piłką nożną w Polsce. Dlatego na mecze chodzą tylko fanatycy, a piłkarz w świecie sportu to synonim nażelowanej ....eczki bez honoru i ambicji...
|
Jeżeli uważasz że nasza gra zaczęła żle wyglądać po nieszczęsnym "jajeczku" to szczerze współczuję zaślepienia...
Mecze w których atakowaliśmy większą liczbą zawodników można policzyć na palcach jednej ręki,ba może je policzyć nawet stolarz z upierolonymi dwoma palcami.Reszta to była zwykła kopanina .Ja nie jestem fanem zatrudniania Brzęczka i myślę że on jako trener do Wisły przynajmniej na razie nie trafi.Tak samo nie wiem czy poradzi sobie Brosz choć to oczywiście szkoleniowiec z półki wyżej niż Skowronek no i żabole to tez co by nie mówić nie stal mielec żeby sobie miał nie poradzić z presją.Kierunek zagraniczny jak najbardziej tylko żeby to znowu nie był trener który dużo gada o tym jak chce grać a nijak mu to w praktyce nie wychodzi.Fornalik jest moim marzeniem na ten moment ale zdaję sobię sprawę z tego że on może nie chcieć się gdziekolwiek już ruszać.Mistrzostwo zdobył kadrę zaliczył w pucharach zagrał mam po prostu nadzieję że zechce udowodnić że potrafi zbudować kolejny mocny zespół