Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2021, 14:52
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
I nie wtrącali się . Ale gość na siłę chciał pokazać że jest ważniejszy od właściciela i mu pokaże - trening z juniorami i wpuszczanie na 2 minuty... Kto tak robi ?
Jasne.
Przypomnę, co pisano 11 grudnia 2020:
Cytat:
Spotkał się pan kiedykolwiek z sytuacją, by osoba, która może decydować o pana przyszłości w klubie, była pana piłkarzem?

Peter HYBALLA: – A, pyta pan o Kubę. Nie, dla mnie to nowe przeżycie. Teraz pewnie padłoby pytanie, czy mam z tym problem, więc od razu odpowiem, że nie. Kuba jest moim zawodnikiem, a na treningu i na boisku ja jestem jego szefem (rozumiem, że takie były ustalenia, z których PH się wywiązał - FraMat). Mówię mu, co ma zrobić, a on wykonuje polecenia.(No, ale to się Kubie najwidoczniej nie spodobało - FraMat) To bardzo doświadczony zawodnik, tak naprawdę w drużynie jest przedłużeniem mojego ramienia.(serio? Tak było? - Fra Mat) Pewnie dla kilku innych piłkarzy jest idolem. Oczywiście nie jest to codzienna sytuacja, że mój zawodnik może być też moim przełożonym, ale na samym początku ustaliliśmy reguły. Jeśli Kuba chce ze mną rozmawiać, jako właściciel klubu, ma wyraźnie zaznaczyć, że zmieniamy role. I wtedy w porządku: możemy dyskutować o organizacji pracy, finansach, czy innych tego typu rzeczach.

Czyli gdyby w szatni chciał pan pokrzyczeć, nie będzie się pan przejmował obecnością Kuby i pozostanie oryginalnym Peterem Hyballą?

Peter HYBALLA: – Tak, nigdy się nie zmienię. Nie umiem być aktorem, zawsze będę bezpośredni. Z Kubą nie spotkaliśmy się w Krakowie pierwszy raz, mieliśmy ze sobą styczność już w Dortmundzie. Znał moją osobowość, wiedział jaki jestem i na co sobie nie pozwolę. Jeśli chciałby w zespole trenera, którego łatwo mógłby zdominować, gwarantuję, że nikt z klubu nie wybrałby numeru do mnie (Jak się okazało to były bajki. Tylko kto jest ich autorem? PH czy JB? - FraMat).
https://sportdziennik.com/peter-hyba...wszym-wyborem/
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując