Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2021, 00:52
Cieszy mnie gol Savica bo jest potwierdzeniem, że ma umiejętności. Bardzo ładny strzał. Już w meczu z Legią gdyby ciut więcej miał szczęścia to strzeliłby bramkę, która mogłaby kandydować do miana najładniejszej z rundy. Wcześniej też miał parę strzałów z dalsza gdzie niewiele brakowało. Mam nadzieję, że ten gol doda chłopakowi pewności siebie i w przyszłości będzie miał więcej szczęścia w różnych sytuacjach strzeleckich. Mega fajny gol Gruszkowskiego. Przypomniała mi się taka spektakularna bramka Kuby niedługo po transferze do Borussi jak złamał niespodziewanie z prawego skrzydła do środka boiska i uderzył lewą nogą i piłka też po rykoszecie wpadła do siatki. I wtedy rozpoczynał się Prime Time w karierze Kuby. Lis to chyba dzisiejszym meczem podbił cenę o kolejny milion euro Naprawdę cieszy to jak Mateusz się rozwinął w Wiśle, okrzepł, swoje bramki też zawalał w przeszłości (pamiętam te wyplute piłki pod nogi napastników rywali gdzie szczególnie na początku w Wiśle miał problem z łapaniem piłek). Po powrocie do bramki i przejęciu "1" od Buchalika już na stałe i po tym szczególnym meczu jaki wybronił nam z Lechem na jesieni to z każdym miesiącem rósł jako bramkarz i teraz jest po prostu ostoją tego klubu. A pamiętam jak przychodził do Wisły to "legendarny" janex pisał, że kupiliśmy a raczej przepłaciliśmy za odpad z Lecha, który średnio rokuje na przyszłość. Brawo Mateusz Szapoba za te obronione karne i ogólnie za całokształt.

Noi gol Starzyńskiego w końcu taki stempel i nagroda za postęp jaki dokonał na wiosnę. Tu też mam nadzieję, że ta bramka sprawi, że na kolejne liczby (bramki, asysty) nie będzie już musiał tyle czekać.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 17.05.2021 o godz. 00:58.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując