Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

żeby była jasność: jedynym "true-hyballistą" był tu chyba Drozd
ja np. żeby byla jasność i żeby w końcu przestał mnie obrażać ten dzban dumny z bana i piszacy z drugiego konta , jestem po prostu rozżalony że kolejna próba wyjścia na prostą , skończyła się jak zwykle... (a raczej gorzej niż zwykle)
i teraz to już czysto akademickie rozważania czy w sytuacji w której jak sie okazuje PH jest chamem i burakiem
- winny jest PH (bo jest chamem i burakiem)
- winne jest trio (bo zatrudniło chama i buraka)
no a co do tego że sposób rozwiązania tematu , był po prostu żenujący to chyba sie zgodzą wszyscy , poza oszołomami z obu stron barykady ?
|
Czerepuszku

ja też byłem bardzo rozżalony i zawiedziony, ale nie przysłoniło mi to oczu i mózgu, aby ocenić chłopa, który z każdym się kłócił. Obrażano tutaj Kube po stokroć, nawet Kmiecika Bogu ducha winnego... To jest absurd - Helmuta zgubił jego charakter, przepaskudnego typa, ty z kolei nie raz, nie dwa i nie trzy pisałes w tonie obrażającym i przesmiewczym, nie chce mi się nawet szukac i cytowac bo szkoda na to czasu.
Od samego początku pisałem, że: przez cały sezon nie będziemy tak biegać jak w pierwszych 3-4 meczach i gejgenpressing zostanie odszyfrowany - zobacz sobie moje wypowiedzi z pierwszych spotkań
Co nie zmienia faktu, że początkowo "kupiłem" Hyballe, ale lampa zapaliła się po potraktowaniu Tima Halla (nie po tym że jest marny piłkarsko) no i czułem zażenowanie z wypuszczenia koszulek gejgenpressing, no ale tutaj już błąd zarządu.
W każdym razie pokemono-gimbaza uczepiła sie schematu "nie chce się biegać: i nie przegadasz gości.