|
Sezon zakończony nad ickami. Na nasze możliwości pełen sukces.
Co do meczu - nie podobało mi się sędziowanie. Dla Wisły bez karnego (sytuacja z Brown F.). Dla piasta oczywiście karny (dla mnie wątpliwy) plus wiele sytuacji stykowych i takich naciąganych miękkich "fauli" gwizdanych przeciwko wiślakom.
Celem jest znalezienie trenera który nie będzie toksycznym egocentrykiem tylko kogoś, kto krok po kroku będzie skutecznie robił swoją robotę. "Złych buntowników": RB9(którego bramkom z Płockiem notabene po części zawdzięczamy utrzymanie), Burligi, a i pewnie Sadloka jak i wielu innych domniemanych buntowszczików już w klubie nie będzie.
Co prawda jest jeszcze główny spiskowiec Błaszczykowski, który widzę ma wielu krytyków. Widzę proste rozwiązanie: zrzutka wszystkich antyfanów na odkupienie jego udziałów w Wiśle i nowy kontrakt dla najlepszego trenera na świecie. Aha, dorzućcie też trochę kaski na transfery i bieżącą działalność (ciepła woda itp).
A jeśli wyniki nie zależą jak pisze Drozd od gry tylko układów a gra w piłkę jest na szarym końcu, to tym bardziej po co nam "kieszonkowy" Klopp. Myślę że i tak w przeciągu kilku lat/dekad (?) liga mistrzów nam i tak nie grozi.
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 16.05.2021 o godz. 19:14.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
|