Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2021, 10:29
Cytat:
Wprost stwierdził, że zawodnicy nie mają jakości (bardzo dyplomatyczne określenie).
Czemu tak twierdzisz skoro Pan Kmiecik mówi, że:

Cytat:
Mamy w swoich szeregach wielu jakościowych zawodników, dlatego jestem przekonany, że jesteśmy w stanie nawiązać do wiślackiego DNA. Chcemy prowadzić grę, utrzymywać się przy piłce, wymieniać podania i cierpliwie budować ataki. Wierzę, że uda nam się to zrealizować
I to jest wlasnie cały ten problem. Ludzie, którzy chcą żyć w iluzji jak jest zajebiście, jakich to my mamy zawodników hoho my nawiążemy do wislackiego DNA z nimi xd Oczywiście trzeba budować morale i pewnosć siebie ale wypada też mówić z sensem. Ja tu widze jedynie głaskanie się po jajach i takie słodkie pierdu pierdu, układ w symbiozie, trener nic nie mówi na zawodników, zawodnicy nie gniją trenera i za granie po swojemu odbierają co miesiąc ładne pensje.

Nie wiem jakich mamy jakościowych zawodników. oprócz emeryta Kuby, który i tak tam wszystkich wciaga nosem, to możemy się obecnie jedynie łudzić, że np taki Starzyński ma jakość i za kilka lat zrobi wielka karierę, jeszcze o Frydrychu można powiedzieć, że powinien być gwarantem jakości.

Z takim podejściem to nic się nie zmieni bo jak się na tych kopaczy krzyknie to robią focha, a jak się ich głaska to mają wyjebane na wszystko i nie chce im się rozwijać. Tak więc i tak źle i tak niedobrze. Mentalnie słaby materiał ale moim zdaniem, niestety tacy ludzie jak Pan Kmiecik się do tego przyczyniają, nie wymagają od nich i pokazują, że w tym klubie można znaleźć cieplą posadkę, dobrą kasę a wcale nie trzeba umieć, ba nawet nie trzeba chcieć grać i zapieprzać.

Gdzieś tkwi problem skoro trzy razy pod rząd zrobili z trenerami to samo. I jak widać na pewno nie jest to problem w trenerze skoro trzech pod rząd to totalne niewypały.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując