Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2021, 18:29
Ojrzyński w przeciwieństwie do Sobola ma historię osiągania wyników ponad stan.
Nie jestem jakimś wielkim jego fanem, ale z przytoczonych kandydatur wydawał się najbardziej sensowny.

W Stali też gra była lepsza niż wyniki, ale i tak jego 1,07 punkta na mecz jak na tak słabą ekipę nie jest złe. Gdyby osiągał taką średnią przez cały sezon Stal miałaby 32 punkty na koniec sezonu (pewne utrzymanie). Zwolnili go po to, żeby wstrząsnąć zespołem, a nie że sobie nie radził.

A przed tym :
1,64 pkt na mecz z Wisłą Płock, z którą Sobol miał jedynie 1,32 punkta na mecz.
1,30 pkt na mecz z Arką Gdynia (pewne utrzymanie)
1,44 pkt na mecz w Podbeskidziu czy 1,33 w Koronie to też były wyniki ponad stan wtedy.
Jedynie w Górniku mu nie poszło. Bardzo możliwe, że u nas też by nie dał rady - taki jest futbol, ale jakbym miał teraz wybierać między Radkiem a nim, to odpowiedź dla mnie jest oczywista.

Tak czy siak sądzę, że zarząd może wybrać kogoś zupełnie innego, nie przewidywanego na forum. Wyciągnąć kolejnego Hyballe z kapelusza

Do Koalika, Pawła i innych oszołomów :

A nie przyszło tobie i nnym patafianom do głowy, że Hyballa nie to, że raz kogoś przezwał tylko najprawdopodobniej notorycznie wyzywał m.in. Rafała od c...p i chu...w i w końcu Kmiecik nie wytrzymał i się za nim wstawił? To są faceci na pewno nikt by się za pojedynczą p.zdę czy ch.ja nie obraził. Sam fakt, że spokojny i wyważony miły facet jak Kmiecik wolał popaść w konflikt z Niemcem i stanął za Rafałem murem sprzeciwiając się trenerowi powinien dać oszołom z forum do myślenia o jakiej skali chamstwa była mowa.

Ja się wcale nie dziwię, że Kuba nie miał ochoty cieszyć się z burakiem, który okazał się......... no właśnie burakiem. A tu wielkie gównoburzę na forum tak jakby Kuba w przerwie meczu ogłosił, że wyp.ierdala Hyballę, bo go nie wystawił w pierwszym składzie. Litości.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 14.05.2021 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując