Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2021, 13:54
Blixa napisał(a):Wyświetl post
Tu moze nie chodzi o same decyzje a styl w jakim te decyzje sa robione. Dlaczego Mourinho nie dostal roboty w Barcelonie a dostal ja Guardiola? Wladze Barcy obawiali sie cyrku i jego ego pomimo ze w tamtym momencie mial o wiele wiecej kwalifikacji niz Pep. Z kilku zrodel wychodza informacje ze facet mocno przegina kaktusa. Dla mnie osobiscie to jak wyjebal tego z Luksemburgu dalo mi duzo obaw o jego styl zarzadzania. Sa metody gdzie mozna byc bezkompromisownym bez bycia chu***.
Wiesz, że ten gość z Luksemburga - Tim Hall nadal jest bez klubu? Taki dobry zawodnik, ale zły Hyballa się na niego uwziął. Być może uchronił nas przed kolejnym na liście płac i tylko tam, bo na boisku nic by nie prezentował.

Grymas napisał(a):Wyświetl post
Z tego co pismaki informuję to Sobolewski jest wyborem numer jeden na liście zarządu... i dodatkowo Artur Płatek na dyrektora sportowego.
Czyli możliwy kabaret przed nami. Sobolewskiego pogonili z Wisły Płock, bo byli zagrożeni spadkiem. Jeżeli się to sprawdzi to w grudniu szykuje się kolejna zmiana trenera. Sobolewski jako piłkarz był genialny jak na polskie warunki, ale trenerem jest marnym. Wypada mieć nadzieje, że to tylko plotka.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując