Wyświetl pojedynczy post
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2021, 20:43
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jedyne co wykraczało poza normy to osoba jebiąca. Bo to, że Smuda kogoś zbeształ to było normalne, ale że jakiś niemiec sobie pozwala i to nie młodego tylko "starego" i jeszcze ma czelność podskakiwać do Kmiecika, nie słuchać Kuby itd. to jest to grubo kolego kryształ. Nie jest istotne jak tylko kogo. Bo u nas święte krowy to norma i choćby na szali były wyniki, budżet, wizerunek klubu w mediach ogólnie mówiąc nasza przyszłość to "respect the legends" i ch....

A co kiedy szklanym sufitem w drużynie są piłkarze którzy jednocześnie są w radzie drużyny i albo ich zmienisz i zespół pójdzie do przodu albo oni zmienią trenera i zostanie po staremu? Hyballa jest bezkompromisowy i tyle. Wszystkim? Starzyński i Gruszkowski chyba nie narzekają.

Problem zaczął się kiedy na przykładzie Kuby, Hyballa pokazał ze jeżeli nie jesteś w stanie grać i trenować na 100% to nie ma dla ciebie miejsca. Kuba zamiast się podporządkować to się obraził. I dalej już poszło z rozpędu.
Tu moze nie chodzi o same decyzje a styl w jakim te decyzje sa robione. Dlaczego Mourinho nie dostal roboty w Barcelonie a dostal ja Guardiola? Wladze Barcy obawiali sie cyrku i jego ego pomimo ze w tamtym momencie mial o wiele wiecej kwalifikacji niz Pep. Z kilku zrodel wychodza informacje ze facet mocno przegina kaktusa. Dla mnie osobiscie to jak wyjebal tego z Luksemburgu dalo mi duzo obaw o jego styl zarzadzania. Sa metody gdzie mozna byc bezkompromisownym bez bycia chu***.
Odpowiedz cytując