Wyświetl pojedynczy post
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2021, 15:17
Nasze wymagania transferowe przypominaja mi pewne ogłoszenie o porace w Korporacji: poszukiwany młody (20lat) po studiach, z 5-cio letnim doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym w zarządzaniu zaspołem ludzkim....

Co do Boguskiego. Szacun za całokształt, ale ludzie. Od jakis 4 sezonówten facet miał 1 (jeden) udany występ na rundę. Na 30/37 meczy w sezonie 2 udane.
Sadlok miał dobry czas. Nawet ocierał się o kadrę (niespecjalnie w niej zaistniał niestety). Ale nie przesadzajmy z jego wartością. Legenda od legendarnych SFG. Przez 200 wystepów 6 bramek i 20 asyst jak na lewego offensywnego obrońcę nie powala. Wiem, ważne też jakich miał partnerów w tym czasie. Ale ostatnie 2 lata to juz raczej drastyczny wzrost błędów krytycznych. Więc jak ktoschce za niego zapłacic, to mimo, że nie mamy specjalnie opcji, nalezy go sprzedac. W koncu ktoś sprowadziltu Wachowiaka. Jak nie będzie grał, to sie nigdy nie nauczy. Samymi treningami nie uciągnie. A Sadlok w lepszym towarzystwie może odżyje i utrze namnosa. Byle nie tylko nam jakto mają wzwyczaju nasze byłe gwiazdy.
Odpowiedz cytując