Wyświetl pojedynczy post
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2021, 13:23
Ale ja się zgadzam, że była kopanina. Tylko, że z tej kopaniny w Płocku przyjechaliśmy z punktami, które przybliżały nas do utrzymania, a po odwróceniu meczu ze Stalą, byliśmy tego utrzymania pewni na 99%. I w obydwu przypadkach zabiegaliśmy przeciwników, i nawet nie pomogło Stali, że zrobiła 120 km.
Ja wtedy widziałem drużynę, grającą z zaangażowaniem, gdzie jeden szedł za drugim. I drużynę, która grała do końca i wierzyła, że zdoła odwrócić losy meczu. To mnie cieszyło.

Ja wiązałem z Hyballą nadzieję na to, że przez ten sezon nas przeprowadzi i jednocześnie przygotuje pod kolejny. jeśli trio i zarząd zdecydowali się na warsztatowca od gegenpressingu, to musieli być świadomi, że podstawą jest przygotowanie kondycyjne. Tak żeby każdy gonił i utrzymywał koncentrację przez 90 minut. I tak jak napisał serek i kilku innych użytkowników, nikt nie robił problemu z tego, że kiedyś pojawią się kryzysy, bo to było do przewidzenia.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując