Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2021, 20:02
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się w 100%, a opluwaniu przoduje rudy Czerepuch i kilku innych.

Znacie milionerów to podeślijcie namiar do Królewskiego, a jak nie to dzwońcie do Marzeny.

Nie popełnia błędów ten kto nic nie robi. Nie od razy Rzym zbudowano. Mam nadzieje, że takie błędy zaowocują na przyszłość.
Problem leży w tym, że nie wyciągamy żadnych wniosków. Znowu ściągniemy kilku losowych zawodników bez żadnego planu, do tego weźmiemy pierwszego lepszego trenera który zgodzi się nas poprowadzić, a wszystko posypiemy lukrem z naszej wspaniałej kadry. Co nam z tego wyjdzie? Bez jakiegoś cudownego farta pokroju Carlitosa spadek, spadeczek spadnunio.

Kuba na bank nie robił / zlecał tych transparentów to jasne. Ale jego zachowanie gdzie ważniejsze są szopki i personalne zagrywki od końcowego wyniku, pokazuje jak bardzo zblazowana jest sytuacja w klubie. Najważniejsze są osobiste wojenki i sympatie a wynik nie ma znaczenia. I to nie mówimy o Sadloku tylko o Błaszczykowskim. Mi się to w głowie nie mieści. Ale niestety otwarło mi to oczy.

Od chyba 2 lat jesteśmy najgorzej punktującym zespołem eklapy nie licząc spadkowiczów. Co sezon zaliczamy taką samą rewolucję, która kończy kończy się regularnym ocieraniem się o katastrofę.

A my radośnie dalej będziemy robić wzmocnienia na chybił trafił i szukać trenera na tyle szalonego/słabego/zdesperowanego/nigdzie niechcianego/ żeby zgodził się u nas pracować pół roku. Po tym czasie wyleci bo
a.)Będzie cokolwiek wymagał od piłkarzy oraz miał czelność mówić prawdę o tym jak beznadziejni są -> skończ się to serią porażek.
b.)Będzie przybijał sobie piątki z wszystkimi nie będzie wymagał ciężkiej pracy fizycznej/taktycznej od piłkarzy -> skończ się to serią porażek.

Następnie zatrudnimy kolejnego strażaka piłkarze się przestraszą, że stracą robotę to może się zepną na 5 spotkań i może nam to znowu uratuje tyłek. Ale w końcu się to nie uda.

Kiedyś Wam tłumaczyłem, że Marzenka & Co to bandyci i ich rządy skończą się katastrofą i nikt mi nie wierzył.
Dziś tłumaczę, że mamy jedną z najgorszy piłkarsko drużyn i jest to prosta droga do spadku do 4 ligi też nikt nie chce wierzyć.
Odpowiedz cytując