|
I oczekujesz ze po tygodniach milczenia i braku komentarza ze strony współwłaścicieli ktokolwiek z klubu skomentuje wczorajszą cieszynkę? Nie sądzę żeby to się w ogóle wydarzyło.
Generalnie polityka informacyjna w klubie jest słaba jak na takie zamieszanie jakie mamy obecnie. Klub milczy bo uważa ze tak bezpieczniej (Bałaziński wczoraj mniej więcej tak powiedział o braku komentarzy), Ci którzy są costam poinformowani piszą tylko wiem ale nie mogę powiedzieć, bo to i tamto i bla bla bla. To po cholerę w ogóle stwarzać takie wrażenie wybrańców?
A na to wszystko nakłada się rzesza kibicow którzy gowno wiedza ale chcieliby wiedzieć wiec tworzą historyjki.
I powiem szczerze ze jak większość czasu byłem zwolennikiem Hyballi, to po wczorajszym meczu i pokazówce nie mam złudzeń i wątpliwości. Kuba wyjaśnił wszystko. A ze Kuba jednak dla większości kibicow = Wisła Kraków to jest po sprawie. I nieważne ze zrobił to w taki sposób. Za dzień czy dwa nikogo to już nie będzie obchodzić chyba ze Jadczaka bo napisze książkę âHyballa w ogniu. Wisła w dupie.â
Nie licz wiec ze cokolwiek się dowiesz. Bogowie i herosi żyją na innych zasadach. Niestety
|