Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2021, 22:53
Cytat:
Jedna rzecz mnie zastanawia.. co się dzieje u góry ? bo mam wrażenie, że J.Królewski nie do końca podziela zdalnie Kuby i to co wyprawia, ale chciałbym się mylić

Nooo, myslę, że jest zajebisty kocioł... mamy 3 trenerów pod rząd zakończonych tragedią... mamy trzeci rok trio... Myslę, że wyczerpują się pomysły im i że musi być w .... cięzko w takiej sytuacji dogadać się trzem myslącym glową co do jakiejś konkretnej strategii... Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Jeszcze 1-2 trenerów, 1,2 sezony, z takimi lub podobnymi wynikami i pomysl na Wislę calkowicie padnie.

Jeśli przez 2 lata nie zrobimy widocznego progresu to jak wida, czasami lepszy jeden wlaściciel, branie 100% odpowiedzialności na siebie, niż wielki sztab myslących glów, bo to tylko dodatkowe problemy i nieporozumienia...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując