|
Kuba pokazał parę razy, że jest przewrażliwiony na swoim punkcie - sprawa opaski kapitana reprezentacji, konflikt z Lewandowskim, afera biletowa, do tego kwestia rezygnacji z bycia ambasadora Rakowa, bo jego wujek odnosił złe wyniki z Rakowem.
Sprawa z bratem pokazała, że to idzie w złą stronę. Kto wtedy protestował?
Dzisiejsze zachowanie Kuby nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem.
Jestem nim coraz bardziej rozczarowany i to pokazuje, że on nie jest żadnym świętym, nieomylnym jak go nazywaliście.
Wisła niestety na własne życzenie chce w dalszym ciągu być klubem - pośmiewiskiem.
To jest cały szereg wydarzeń z ostatnich lat - rządy przestępców z TS-u, Vanna Ly, Stechert, Meresiński, największe w Ekstraklasie testy szrotu.
Wisła niestety to stan umysłu - od momentu klęski w Nikozji, a przede wszystkim od czasów wzmocnienia przestępczych środowisk kibicowskich, które doprowadziły wiadomo do czego - od momentu konfliktu z Bednarzem, w rzeczywistości z Cupiałem, ostrzelania stadionu i wszystkich późniejszych wydarzeń.
Liczyłem, że zmiany z przełomu 18/19 coś poprawią.
Dałem się nabrać. Dalej jest syf i to pod patronatem braci przy poparciu wszelkich strażników historii.
Po meczu z Legią 0:7 już to napisałem.
To wy jesteście największym problemem Wisły. Bez tego nigdy nie będzie normalnie.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.05.2021 o godz. 22:48.
|