czaro napisał(a):

Chyba każdy widzi, że klub nie jest dobrze zarządzany. Na forum możemy sobie pokrytykować, bo od tego jest forum, ale proponuję pogodzić się z losem, bo nikt inny do Wisły nie przyjdzie.
A przy tym nie uważam, żeby z trenera Hyballi był taki cud, aby nad nim płakać. Zarząd, a może raczej właściciele, pomylili się nie tylko w układaniu sobie relacji z trenerem, ale także w jego wyborze. Ten gość do nich, do obecnej Wisły nie pasował. A ponieważ jesteśmy skazani na trio, to powinniśmy brać takich, którzy będą mogli w tych warunkach wypracować jak najlepszy wynik, wypromować jak najwięcej młodych, pocieszyć oko kibica raz na kilka spotkań, a nie takich, którzy są obiektywnie najlepsi (jeśli to cokolwiek znaczy) i w lepszych warunkach mogliby osiągnąć więcej.
A że skończy się Brzęczkiem i że trio zalicza błędy to pisałem tu wiele miesięcy temu i byłem tu za to atakowany.
|
Odpowiem cytatem z Rozmów kontrolowanych:
- są lepsi ode mnie, towarzyszu generale
- tak, niestety są lepsi. To znaczy są lepsi, bo są gorsi. Rozumiecie?
- nie bardzo
- wy jesteście dobrzy, jeden z najlepszych, dlatego jesteście nie najlepsi, żeby takiego gnojka łapać. Lepszy, to będzie ktoś kto będzie gorszy, bo będzie w sam raz.
Był ekspert ZDF, nie ma eksperta ZDF. Była Wisła, jest Wisła, będzie Wisła.