maxx304 napisał(a):

Żenujące w tym momencie jest Twoje podejście. Jak kiedyś lubiłem Cię czytać za mądre i wyważone posty, tak teraz odlatujesz coraz bardziej.
Wisła Błaszczykowskiego tak ma wyglądać? Zatrudniam kogoś, a potem mu pokazuję miejsce w szeregu? Przed tysiącami widzów? Serio? Kto tu przyjdzie pracować? Kiedy tu będzie normalnie? Ludzie z klasą nie zachowują się w ten sposób. I tak, Kuba pomógł Wiśle. Pytanie, czy to co się obecnie dzieje, to nie jest tylko przedłużanie agonii. Bo niestety straciłem wiarę w to, że będzie inaczej. Bo piłkarze płaczki, trener niedobry. Szanujmy legendy. I żyjmy przeszłością, bo przyszłość maluje się w ciemnych barwach.
|
Chyba każdy widzi, że klub nie jest dobrze zarządzany. Na forum możemy sobie pokrytykować, bo od tego jest forum, ale proponuję pogodzić się z losem, bo nikt inny do Wisły nie przyjdzie.
A przy tym nie uważam, żeby z trenera Hyballi był taki cud, aby nad nim płakać. Zarząd, a może raczej właściciele, pomylili się nie tylko w układaniu sobie relacji z trenerem, ale także w jego wyborze. Ten gość do nich, do obecnej Wisły nie pasował. A ponieważ jesteśmy skazani na trio, to powinniśmy brać takich, którzy będą mogli w tych warunkach wypracować jak najlepszy wynik, wypromować jak najwięcej młodych, pocieszyć oko kibica raz na kilka spotkań, a nie takich, którzy są obiektywnie najlepsi (jeśli to cokolwiek znaczy) i w lepszych warunkach mogliby osiągnąć więcej.
A że skończy się Brzęczkiem i że trio zalicza błędy to pisałem tu wiele miesięcy temu i byłem tu za to atakowany.