Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2021, 20:56
Nie chce mi się kolejny raz pisać, że cały ten kryzys pewnie wynika z wielu czynników (sam te czynniki pewnie też napędza, co skutkuje sprzężeniem zwrotnym itd.). Tym bardziej nie będę polemizował z tezą o spisku polskiej piłki ligowej przeciw Hyballi, bo to jakaś żenada. Jeśli pół miasta mówi ci, że jesteś pijany, to idź się połóż, coś z tym trenerem musi być na rzeczy. Na zmianę liczyłem, że coś z tego może jeszcze być i traciłem nadzieję, po tym meczu już wiadomo, że nawet jeśli jakimś cudem mogłoby być, to nie będzie.

Chciałem tylko napisać, że przyhamowałbym z tym utyskiwaniem na trio. Nawet jeśli są to ludzie za mało profesjonalni i trochę toksyczni, to wciąż są najlepszym, co przytrafiło się Wiśle w ostatnich latach i gwarantują jej dalsze istnienie. Kibicowska lojalność, kibicowski interes leży raczej po stronie właścicieli klubu, a nie trenera, którego tu jutro nie będzie i który od początku jest na powab wiślacki dość obojętny.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując