Drozd napisał(a):

Relacje międzyludzkie. Kogoś zdrowo popieprzyło 
Ja mam inna teorię...
Po prostu Hyballa wprowadził zamieszanie w nasze ligowe bagienko. Tutaj wszystko się da załatwić jak trzeba tylko potrzebne są relacje międzyludzkie... Ktoś kto na nich nie bazuje musi zostać wykopany. Przypuszczam ze Trio dostało propozycję nie do odrzucenia i poszło na układ ... a te medialne płacze mają dowodzić że zwolnienie Hybali jest uzasadnione.
Smutne jest to że ledwo dwa lata zajęło aż zaczynamy ponownie pogrążać się w bagnie, a miało być tak pięknie...
|
Tak, masz rację. Przemyślałem to bo skojarzyłem kilka faktów.
Słyszałem że Boniek osobiście dzwonił do Blaszczykowskich stawiając ultimatum - albo liga i wykpanie Hyballi albo Hyballa zostaje za to jest spadek nawet od razu do IV ligi
.
Ktoś podsłuchał że Boniek mówił tak:
"Po prostu Hyballa wprowadził zamieszanie w nasze ligowe bagienko. Tutaj wszystko się da załatwić jak trzeba tylko potrzebne są relacje międzyludzkie... Ktoś kto na nich nie bazuje musi zostać wykopany."
Cóż było robic Trio uległo. Ale skoro tak, czemu płaczesz po forum i masz pretensje do klubu że "poświęcił" Petera? No musieli. Mieli wyjście?
btw
Ciekawe ile Pogoń musi bulić miesięcznie pajdy Bońkowi za to ze się Runjaic uchował.