Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2021, 22:22
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Też mnie zastanawia ich milczenie w obliczy tylu spekulacji .
Podejrzewam , że gdyby byli pewni , że chcą go zostawić na nowy sezon daliby jasny sygnał, gdyby mieli go zwolnić to już by to zrobili. Więc zakładam , że sami decyzji jeszcze nie podjęli i wahają się lub próbują dogadać się z Hyballą w kwestii rozwiązania kontraktu za porozumieniem.
Hyballi już nie ma - to jest oczywiste, przecież nawet za Skowronkiem wstawili się i dementowali plotki.

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post

jest gorsza niż nie mówić nic

Postawa jest oczywistą zasadnością z racji wykonywanej funkcji, tylko skończony głupiec może łudzić się i naciskać, aby wyłożył kawę na ławę dziamdziaku.

PS. Rudy kojarzy mi się z takim zakapiorem prowadzącym sklep elektryczny, w którym głównym asortymentem były żarówki

Nie mam żadnego interesu, celu ani korzyści , aby być dupolizem, tak więc możesz szczekać dalej.

Jak ci się donosicielu nie podoba forum to nie zaglądaj tu. Daj znać jak będziesz po lobotomii.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Teraz "psim swędem" trafił nam się facet który gdyby miał do dyspozycji piłkarzy, a nie paralityków, byłby w stanie nauczyć ich grania. A zarząd zamiast to wykorzystać to sprawy torpeduje. Dramat...
Jak psim swędem trafił się? Przecież gdyby nie Kuba i jego kontakty to nikt by o Hyballi nie usłyszał w Polsce.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 07.05.2021 o godz. 23:36.

Odpowiedz cytując