Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2021, 20:46
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Na pewno posiadał wiedzę na temat PH bo bankowo wypytał całe swoje znajome środowisko piłkarskie - być może są inne aspekty tego dlaczego jest jak jest.

Mnie oczywiście również cała sytuacja dziwi, ale nie posądzam nikogo jednoznacznie o przyczyny takiego stanu rzecz z tego względu, że (jak wielokrotnie pisałem do znudzenia) nie mam wiedzy w temacie --> tym samym nie mam wyrobionego zdania na ten temat. Moge jedynei komentować decyzje Hyballi typu wpuszczenie na 20 sekund Kuby w meczy z Zagłębiem, czy dokonywanie niespójnych logicznie zmian w odróżnieniu do pierwszych pięciu spotkać, gdzie te zmiany były robione w punkt (co mnie również zszokowało, że nigdy nie mieliśmy trenera, który dokonuje stanowczych zmian w sytuacji kiedy tego wymaga). Po kilku meczach to prysło. Pomijam kontuzje i kartki.
No i to wszystko jest bardzo dziwne bo z jednej strony trio posiadało wiedzę przed zatrudnieniem PH , a teraz milczy a przydałoby się uciąć te wszystkie spekulacje czy to w jedna czy w drugą stronę.
Odpowiedz cytując