Taka refleksja mnie naszła: w Legii jakoś nikt nie marudził, że Brychczy siedzi na ławce i był członkiem sztabu szkoleniowego, nie przeszkadzało im to w seryjnym zdobywaniu MP, nawet nieźle w LM zagrali, a u nas postawienie sie za Kaziem Kmieciikiem rozpatrywane jest w skali UKŁADÓW w klubie :]
tomytom napisał(a):

|
Bo jeśli nic mi nie umknęło to na razie wszystko domysły/interpretacje/analizy poklatkowe min jednego i drugiego: więc może jednak trochę lodu na rozgrzane głowy?
|
Dokładnie, dochodzi do absurdów i niewyobrażalnych teorii. Nawet jeden ananas po meczu chyba z koruptovią 1907 analizował zachowanie Kuby po końcowym gwizdu bo akurat kamera na niego została zwrócona jak podchodził do Hybalii i zaraz obraz znikł: co tam się wydarzyło? Podali sobie ręce? Jak patrzyli na siebie? Jak mocno dłoń uścisnęli ? Żółwik czy na zawias? heh
EDIT:
Znalazłem :
sepot napisał(a):

|
W transmisji meczu, na końcu, widać było że Hyballa podchodził do Kuby z gratulacjami. Byłem ciekawy reakcji Kuby, ale grafika w TV (tabela) przysłoniła tą część obrazu. Czy ktoś ma info, jak wyglądało zachowanie Kuby? Może będzie to widać w kulisach, albo w lidze od kuchni która zapowiadał C+
|
Przecież tego nawet GŁUPOTĄ nazwać nie można.