pawlozm napisał(a):

To cytaty z artykułu Piotra Koźmińskiego, uważanego za 99% czytelników za jednego z ostatnich rzetelnych dziennikarzy sportowych. Więc jesli Koźmiński daje cytaty jak w/w od "ludzi blisko klubu" to wybacz ale bardziej wierzę jemu, że jednak niektórym piłkarzom ta intensywność przeszkadza., niż tobie jak napiszesz "...ale NIKT nie narzeka na warsztat Hyballi czy na ciężkie treningi."
A wg mnie ten konflikt TRIO-Hyballa w dużej mierze może brać się z charakteru trenera ale też w niemałej części z dziwnego układu Kuba piłkarz i właściciel oraz z wyżej cytowanych przez Koźmińskiego NARZEKAŃ PIŁKARZY NA INTENSYWNOŚĆ.
btw
Ja z kolei wcale jakimś wielkim fanem hyballi nie jestem. jednak od 10 lat czekałem na trenera, który wprowadzi dużo wyższą intensywność i konkretne zasady dla piłkarzy - to jak na złość są problemy.
|
Jeszcze tydzień temu to były "dziennikarskie pierdy" a teraz jak w jakiś sposób można wykorzystać to do obrony św Petera to już nie pierdy tylko info które bierze się za pewnik.Jak ty obliczyłeś to 99%?
Jakiś troll pierdnął że Kuba odpuścił na treningu i ty to bierzesz na poważnie.Weż się jeszcze podpisz pod tym...