Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2021, 09:17
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No tak - albo dyskutujemy o faktach, albo szukamy "tematów zastępczych".

Wymień proszę tych leniwych piłkarzy? Chyba wszyscy tacy JUŻ powędrowali na trybuny.
(Sadlok czy Bury to jego ulubieni piłkarze, więc na pewno nie leniwi - to dla Drozda który szuka w Sadloku powodu "zwolnienia" Hyballi)

Nie przez PIŁKARZY jesli, wyleci to wyleci Hyballa. Proszę nie lać "wody" "

Mnie też się podobały słowa Papszuna, ale NIKT nie narzeka na warsztat Hyballi czy na ciężkie treningi. Więc po co ten cytat? Dla - bez urazy - idiotów? Tak, nie podoba mi się konflikt Hyballa - Trio. Ale to ten konflikt jest głównym problemem, nie ci "mityczni" leniwi piłkarze.

btw
Jak wiadomo nie jest fanem "brodacza" ale wg mnie zostanie On na następny sezon. Tak że proszę bez płaczy co poniektórych
To cytaty z artykułu Piotra Koźmińskiego, uważanego za 99% czytelników za jednego z ostatnich rzetelnych dziennikarzy sportowych. Więc jesli Koźmiński daje cytaty jak w/w od "ludzi blisko klubu" to wybacz ale bardziej wierzę jemu, że jednak niektórym piłkarzom ta intensywność przeszkadza., niż tobie jak napiszesz "...ale NIKT nie narzeka na warsztat Hyballi czy na ciężkie treningi."
A wg mnie ten konflikt TRIO-Hyballa w dużej mierze może brać się z charakteru trenera ale też w niemałej części z dziwnego układu Kuba piłkarz i właściciel oraz z wyżej cytowanych przez Koźmińskiego NARZEKAŃ PIŁKARZY NA INTENSYWNOŚĆ.
btw
Ja z kolei wcale jakimś wielkim fanem hyballi nie jestem. jednak od 10 lat czekałem na trenera, który wprowadzi dużo wyższą intensywność i konkretne zasady dla piłkarzy - to jak na złość są problemy.
Odpowiedz cytując