Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2021, 22:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Przestałem czytać przy "skład mamy spokojnie na środek tabeli".
Widzę dwa wytłumaczenia:
1) Nie oglądasz meczy od trzech lat
2) Widzisz Sadloka robiącego pajacyki w polu karnym, Buligę wślizg we własnym polu karnym w 93 minucie meczu z Legią, Forbesa strzelającego wprost w bramkarza, Szotę z Lisem odwalających kabaret z Zagłębiem, Yeboaha kiwającego się aż straci piłkę albo strzeli obok bramki, Savicia robiącego "coś" i myślisz: "zajebiści piłkarze. Nie rozumiem dlaczego nie grają w środku tabeli? To pewnie przez trenera. Trzeciego z rzędu. Co za pech.".

To ja Ci wyjaśnię co myśli reszta, bo sam jak napisałeś - nie rozumiesz. Reszta myśli:
"Mamy chujowych piłkarzy którzy zwalniają trzeciego trenera. Szkoda kasy na czwartego żeby sprawdzić czy może on wyciśnie z tych ofiar więcej.".

Nie chodzi o to że Hybala jest cudotwórcą, tylko żeby przestać szukać cudotwórcy a zacząć piłkarzy.
Przestałem czytać po "Przestałem czytać"....
Nie no żartuję .Ba generalnie to nawet zgadzam sie z tym co napisałeś ale ponieważ nazwałeś mnie piłkarskim ignorantem to dla mnie juz na zawsze pozostaniesz papudrokiem który im rzadziej coś napisze tym lepsze wrażenie po sobie pozostawi
Odpowiedz cytując