Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2021, 20:55
Ja tylko chciałem zauważyć , że nie jest tak , że jestem za pozostawieniem Hyballi bo jakoś mnie zauroczył albo jak jeden gagatek wmawia mi , że jestem za Hyballa bo ma niemiecki paszport Jestem za pozostawieniem Hyballi bo chyba nikt nie ma wątpliwości , że mamy skład węgla i papy i możemy sobie zmieniać trenerów do woli a nic nam to nie przyniesie a Hyballa przynajmniej będzie chciał trochę szrotu przerzucić przez ogrodzenie do parku Jordana . Przyjdzie Ojrzyński, Sobol, Brzęczek, Rusek, Chorwat czy Kazach i za pół roku będziemy ponownie przerabiać ten sam temat. Znowu część forum będzie się zastanawiać czy zwalniać trenera czy nie bo skład to eeeee noo mamy na górną 8 przecieeeee .

Hyballa daje tą nadzieję , że nie ceregieli się i jak ktoś ma wyczyścić szatnie to na obecną chwilę nie widzę lepszej opcji w naszym zasięgu finansowym . Dlaczego ? Bo szwab od początku mówi prosto z mostu , jak nie podobna mu się Chuca albo Silva to out na trybuny itp.

Ale na obecną chwilę wydaje się , że małe szanse są na to , że Hyball zostanie. Raz , że coraz więcej plotek , że pożegnają się z nim po sezonie + nowa plotka o ofercie z drugiej Bundesligii.
Dlatego część forum może otwierać szampany przyjdzie Bartoszek , Brzęczek albo inny PMS , który byle dostać fuchę będzie zapewniał , że kadra jest dobra , nie ma co robić rewolucji, gramy o górną 8 ... za pół roku max rok wrócimy do tematu nowego trenera . Stawiam na to zbymakowe szampany.
Odpowiedz cytując