Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2021, 16:00
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że twoim zdaniem winą Hyballi jest to, że oddaliśmy jeden celny strzał?

Poza tym: można umówić się, że w czasie meczu piętnaście razy podamy piłkę bramkarzowi rywala.
Będzie to w statystyce uznane za strzał?
Wiesz co, takie pisanie to jest pisanie tylko po to żeby się przyj..ć na siłę. Nie wiem czy tych strzałów musi być 5, 10 czy 20 ale na logikę... Ostatnie dwa mecze. Podobały ci się mecze z cracovia i Legia? Podobała ci się gra naszych z przodu? Budowanie akcji, wrzutki, centry, a przede wszystkim strzały? Rozumiem, że tak. Bo mi nie.

Twoje pytanie: czy jest to wina Hyballi? No po części tak. W końcu on bierze odpowiedzialność za wyniki i styl. Na miły Bóg, słabe transfery to wina klubu a nie forumowiczów. Słaba gra to wina trenera i piłkarzy a nie moja czy twoja. Niestety na dziś nie ma ani wyników ani stylu.
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 02.05.2021 o godz. 16:07.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując