Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2021, 14:04
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Czyli jak Suarez wybronił ręką piłkę powodując karnego i wylatując z boiska na MŚ 2010 z Ghana to było to z myślą o zwolnieniu trenera?

Przypomnę że dał Urugwajowi półfinał MŚ.

Ktoś pytał kogo za Hyballe? Nie wiem, to nie moje kompetencje.

Wiem natomiast że bo Borek komentując sytuację w klubie tak naprawdę nie ma pojecia co się dzieje w środku.

Ja oceniam trenera póki co za wyniki, a czy te są rewelacyjne? Sami oceńcie
Taa Suarez... Nie pamiętam sytuacji Suareza, ale on raczej bronił instynktownie mocny strzał z bliska, a Baszczyński zrobił coś ala ręka Boga Maradony tyle, że na linii bramkowej własnej bramki i tylko idiota mógł mieć nadzieję ze sędzia tego nie zauważy. Instynktowne to raczej nie było bo piłka leciała pół godziny. No i najważniejsze. Suarez to napastnik i może mieć inne odruchy. Baszczyński to obrońca który raczej nie ma w nawyku odbijania rękami piłek lecących w światło bramki. Efekt był taki że osłabił drużynę, a bramkę i tak straciliśmy. Na odrabianie strat w osłabieniu na wyjeździe też ciżko było liczyć. Czy było to kretyńskie zachowanie? Mam nadzieję że nie masz zamiaru dyskutować, czy celowe? Moim zdaniem przyszłość pokazała ze tak...

Ty oceniasz trenera za wyniki, a ja na przykład za podejście do pracy, bo wyniki to jak w powyższym przykładzie nie do końca "zasługa" trenera. Żeby trenera oceniać za wyniki trzeba mu dać czas na zbudowanie drużyny, z takich piłkarzy którzy nie będą sabotować gry...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując