|
Cycuś, zarząd sobie zwolni Hyballę wtedy kiedy sam będzie chciał, mnie w to nie mieszaj. My tu tylko komentujemy pracę trenera, chociaż mam wrażenie, że niektórzy piszą tylko po to by pana trenera pokazać w jak najlepszym świetle, a wszelkie komentarze nie będące pochwałą dla trenera próbują zakrzyczeć i zakopać pod ziemię, tak by nie zaburzyły idealnego obrazu Hyballi który zakodowali sobie w głowie. Po prostu Cycuś nie chcecie zaakceptować że pan trener nie jest taki perfekcyjny jakbyście chcieli i zakłamujecie rzeczywistość bo nie potraficie jej stawić czoła.
A niestety poruszamy się w takich warunkach finansowych w jakich się poruszamy i żeby w tej lidze się utrzymać to każdy (zarząd, trener, piłkarze) musi iść w jednym kierunku, a i tak gwarancji utrzymania nigdy nie będzie bo to jest sport i w dodatku kreowany w dużym stopniu przez możliwości finansowe. A trener Hyballa to wygląda, że lubi sobie iść bardziej indywidualne, a nie zespołowo lub też w ogóle pod prąd. Tak jak już pisałem wcześniej to zarząd będzie sobie decydował czy nadal pisze się nadal na takie ekstrawagancje, czy wybierze spokojniejszą opcję.
A najpierw niech pan trener Hyballa nas utrzyma w lidze w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Cycu : Dzisiaj o godz. 01:56.
Cycuś, nie edytujże i zmieniaj posta na który ci już odpowiedziałem. No ale skoro dopisałeś o tym dyrektorze sportowym, to jego zatrudnienie może być pocałunkiem śmierci dla waszego wymarzonego trenera. Niedawno Hyballa został wywalony z NAC Breda właśnie przez konflikt z dyrektorem sportowym. Więc dla was - "hybalistów" chyba lepiej będzie mu nie podstawiać kolejnej osoby z którą mógłby się jeszcze skonfliktować. A przypominam, że to dyrektor sportowy odpowiada w klubie za wybór i zarządzanie trenerem oraz jego ewentualne zwolnienie.
Ostatnio edytowane przez zibi7 : 01.05.2021 o godz. 01:22.
|