Aalcman napisał(a):

Że ty niby jesteś wódką albo zakąską? Schlebiasz sobie.
Ja nie uważam się za Hybalistę, pomimo tego, że chciałbym żeby dać mu szansę. Jestem normalistą. Mam k**wa dość zmian trenerów i płacenia im za nic. Tak samo, jak zmian w filozofii prowadzenia klubu.
Ktoś tutaj, na forum pisał, że Petrescu obskoczył 15 klubów od momentu odejścia z Wisły. Ale przysłowiowy "risercz ziemkiewiczowski" miał miejsce. Petrescu w przynajmniej trzech przypadkach odchodził ze względu na kasę (Rumunia->Rosyjska I liga->Rosyjska Ekstraklasa plus Chiny) . Hyballa jest naszym 23. trenerem (wliczając tymczasowych) od kiedy odszedł Rumun. Także ten. On grał w fazie grupowej LM i dwa razy w LE. Tyle ode mnie względem Petrescu.
To powyżej, to taka dygresja.
BTW. Narzekasz, że z ławki wchodzi Buksa. Wg. twojej teorii, on powinien mieć gwarantowane miejsce w wyjściowej 11, bo pensja marnuje się na ławce.
I oczywiście, to Hyballa podpisał z Buksą umowę i to on jest odpowiedzialny.
|
Gościu na jakim etapie nauki języka polskiego jesteś w szkole, że nie rozumiesz zwrotu "Wciąłeś się między wódkę, a zakąskę"?
Nie dość że tego nie rozumiesz, to jeszcze pomimo tego że tłumaczyłem już Lucjuszowi, że mój wcześniejszy post to była
riposta na płacze hybalisty "Cyca" o marnowaniu kasy na płacenie ewentualnie zwolnionemu Hyballi, wjeżdżasz mi tu z jakimiś moimi niby teoriami o marnowaniu kasy.
To "Cycu" płakał że kasa jest marnowana, a nie ja, więc do niego uderzaj ze swoimi teoriami o Buksie.