Wyświetl pojedynczy post
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2021, 23:44
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
Wciąłeś się między wódkę a zakąskę, a nie za bardzo rozumiesz co i w jakim kontekście wcześniej pisałem i wyciągasz jakieś wcześniejsze cytaty moich wypowiedzi.

"Hybaliści" wcześniej płakali że trzeba będzie płacić trenerowi w razie zwolnienia, to dla przeciwwagi podałem zawodników, którzy zostali odstawieni od kadry przez Hyballę i którym płacimy teraz za nic.

Rozumiesz już czy jeszcze ci coś rozpisać?
Że ty niby jesteś wódką albo zakąską? Schlebiasz sobie.
Ja nie uważam się za Hybalistę, pomimo tego, że chciałbym żeby dać mu szansę. Jestem normalistą. Mam k**wa dość zmian trenerów i płacenia im za nic. Tak samo, jak zmian w filozofii prowadzenia klubu.

Ktoś tutaj, na forum pisał, że Petrescu obskoczył 15 klubów od momentu odejścia z Wisły. Ale przysłowiowy "risercz ziemkiewiczowski" miał miejsce. Petrescu w przynajmniej trzech przypadkach odchodził ze względu na kasę (Rumunia->Rosyjska I liga->Rosyjska Ekstraklasa plus Chiny) . Hyballa jest naszym 23. trenerem (wliczając tymczasowych) od kiedy odszedł Rumun. Także ten. On grał w fazie grupowej LM i dwa razy w LE. Tyle ode mnie względem Petrescu.

To powyżej, to taka dygresja.

BTW. Narzekasz, że z ławki wchodzi Buksa. Wg. twojej teorii, on powinien mieć gwarantowane miejsce w wyjściowej 11, bo pensja marnuje się na ławce.

I oczywiście, to Hyballa podpisał z Buksą umowę i to on jest odpowiedzialny.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując