Co do odstawionych piłkarzy. Jedyny, którego mi TROCHĘ żal, to Silva. Ale pewnie sobie nagrabił postawą poza boiskiem.
Odpaleni Janicki i Niepsój przez 90% kibiców byli wyzywani od miernot. Klementz troszkę mniej, no ewentualnie jako 4 lub 5 ŚO zmiennik, jak 3-4 wczesnej wyleci przez kartki i kontuzje. Ale Klementz raczej został sprzedany, a nie odstwiony.
Basha sie pluje na IS, ale od 2 lat co zagra 2-3 mecze, to ląduje w szpitalu. Szklanka i jeszcze mocno słabo od roku z forma.
Płacz za Chucą

K..wa, przejrzyjcie tematy meczowe z archiwum ile pomyj na niego wylaliscie za Skowronka i już za Hyballi jak kilka razy pokopał sie po czole.
A jesli chodzi o Kubę. To kiedy on regularnie zagrał kilka meczów nawet nie w pełnym wymiarze, ale chocby ze 30 minut POD RZĄD? To był KIEDYŚ wielki piłkarz. Ale kontuzje mocno nadszarpnęły mu zdrowie. Piłkarsko, to juz jest ruina zdrowotna. Jak myslicie, dlaczego wrócił do Polski? Z milości do Wisły

? Naiwni. Wrócił, bo juz nie był w stanie z nikim na zachodzie podpisać kontraktu choćby na rok. Chwała mu za to co zrobił dla klubu i dla nas. Ale pisanie, ze z jedna nogą urwaną dałby wiecej, jak inni wchodzący rezerwowi i dlatego powinien wchodzić, to jest szczyt durnoty. Owszem, miał przebłyski. Ale to tylko przebłyski, a nie REGULARNA wysoka jakość. Szanuje Go bardzo. Za to co zrobił w piłce. Za to co zrobił dla Wisły. Za to co robi po za piłką dla ludzi. I dlatego piszę. Kuba, szanuj się. Juz czas zamienić dres na garnitur, a korki na pólbuty.
Niedługo stuknie 50 lat, jak kibicuję Wiśle. Ale takiej karuzeli trenerskiej, to tu nie było.
Nie wiem, czy Hyballa to dobry trener. Musi to ocenic TRIO, bo to ich wiedza i decyzja. I to oni są od zwalniania trenera, a nie kibice. Ani zawodnicy. Mierni.
I czytam te rózne wypowiedzi od pierdów dziennikarskich do pierdów kibicowskich, bo ten klub to duża cząstka mojego zycia. I mam wielki niesmak.